B-dul Pache Protopescu, nr. 34, sect. 2, Bucuresti

Amanet Auto

 

Nu sunt putine situatiile in care ai nevoie de un imprumut rapid, pentru rezolvarea unor probleme urgente. La orice banca te prezinti, daca indeplinesti conditiile ai putea sa obtii un credit insa procedurile sunt destul de complicate si dureaza destul de mult. Teoretic, ai putea sa obtii imprumutul, insa sunt tot mai multe banci care au „blocat” oarecum creditarea persoanelor fizice. Ti se cer tot mai multe documente justificative, dureaza prea mult.

In ultima perioada, din astfel de motive, piata creditelor s-a schimbat foarte mult. Oamenii au nevoie in continuare de credite pe care trebuie sa le obtina rapid, de credite pe care sa le returneze rapid, de solutii de refinantare imediate. Au luat nastere astfel institutii de creditare care pot sa ofere imprumuturi rapide. Casele de amanet au venit cu solutii de creditare imediate, sume mari de bani pe care le poti imprumuta fara adeverinte de venit, fara hartii care sa ateste starea sociala.

In Bucuresti exista deja de ceva timp case de amanet care pot sa-ti ofere imprumutul de care ai nevoie, fara sa aduci astfel de adeverinte sau tot felul de acte legalizate. Opereatiunea de acordare a creditului presupune o garantie mobiliara auto si dureaza doar 30 de minute. Este o procedura simpla, primesti banii pe loc, este rezolvarea imediata pentru necesitatile tale financiare. Daca esti din Bucuresti, o astfel de casa de amanet poti gasi pe Bulevardul Pache Protopopescu nr.34.

Care sunt conditiile de acordare unui astfel de imprumut rapid si ce trebuie sa faci pentru a obtine creditul? Ce garantie trebuie sa prezinti pentru a putea accesa un astfel de credit? Ce poti face daca esti inregistrat la Biroul de Credit pentru credite neachitate la scadenta?

Primul pas ar fi evaluarea autoturismului tau. Poti obtine o cotatie chiar si telefonic. Nu uita insa ca trebuie sa fi proprietarul autoturismului pentru care vrei sa faci evaluarea! Te prezinti apoi la casa de amanet pentru a semna contractul si lasi autoturismul in parcul auto al casei de amanet. Masinile sunt in siguranta, parcul auto este supravegheat video, o firma specializata asigura paza si protectia tuturor autoturismelor .

Totul ar trebui sa fie gata in mai putin de 30 de minute, dupa care poti sa pleci cu banii. Contractul de amanet se realizeaza pe o perioada de 30 de zile si poate fi prelungit prin achitarea comisionului. Autoturismul poate fi rascumprat oricand prin achitarea imprumutului si a comisionului aferent. Exista de asemenea si o perioada de gratie de 30 de zile dupa cele 30 zile contractuale, perioada de gratie fara penalizari.

Nu ti se cere adeverinta de venituri, nu ai nevoie de copii legalizate dupa docmente care trebuie sa justifice anumite aspecte, nu se interogheaza baza de date a Biroului de credit, nu analizam solvabilitatea.

Casa de Amanet Auto de pe bulevardul Pache Protopopescu 34 din Bucuresti iti ofera o multime de avantaje pentru creditul cu garantie auto pe care vrei sa il accesezi:

 • Obtii creditul in maxim 30 de minute
 • Primesti banii pe loc
 • Nu ai nevoie de adeverinte de venit
 • Poti imprumuta pana la 75% din valoarea de piata a autoturismului
 • Masina este in siguranta, parcul auto este monitorizat non-stop
 • O firma de specialitate asigura paza autoturismelor
 • Ai acces online la camerele video din parcul auto
 • Creditul poate fi acordat si persoanelor juridice
 • Nu se cere interogare la Biroul de Credit
 • Nu exista comisioane ascunse
 • Nu exista penalizari

Daca ajungi in imposibilitate de plata, poti oricand sa vinzi autoturismul la valoarea lui reala, achiti contractul de amanet si comisionul, iar diferenta o pastrezi tu. Asadar, oricand ai nevoie de un imprumut rapid cu garantie auto, casa de amanet Amanet Auto SRL iti sta la dispozitie:

Acum si serviciul Amanet Auto Non-Stop in 15 minute ai banii la orice ora

SC Amanet Auto SRL
CUI: 32914790
J40/3043/2014
Bld. Pache Protopopescu nr. 34, sector 2, Bucuresti
www.AmanetAuto.ro
0723.444.200
0765.444.200

Locatie